Policajná akcia odhalila počas víkendu v okrese 16 priestupkov

21.11.2011 Vranov nad Topľou

Vranov nad Topľou 21. novembra (TASR) - Príslušníci Policajného zboru SR zrealizovali vo Vranovskom okrese počas uplynulého víkendu preventívno-bezpečnostnú akciu. Kontrolou viacerých prevádzok pohostinstiev a barov, ako aj monitoringom dopravnej situácie zo soboty na nedeľu odhalili celkovo 16 priestupkov.
\"Policajti sa zamerali hlavne na pátranie po osobách a veciach, dodržiavanie zákona o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov a dohľad nad verejným poriadkom. Počas akcie vykonali kontroly v pohostinstvách a v baroch v Sečovskej Polianke, Zámutove, Soli a Vranove nad Topľou,\" informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Karnišová s tým, že muži zákona vykonali kontrolu aj v miestnych rómskych osadách.
Ako ďalej uviedla, na úseku kontroly dodržiavania zákona o ochrane pred zneužívaním alkoholických nápojov policajti zistili celkom 14 priestupkov. \"Jeden priestupok bol zistený na úseku verejného poriadku a taktiež jeden na úseku cestnej premávky,\" uzavrela Karnišová.
 

Vyberte región